kawan ouh kawan ♥

1 Year 4 Month ♡


Assalamualaikum semua, hey guys...dah lama tak update baby bloggie ni..yeay sebab tu laa tajuk entry kali ni 1 tahun 4 bukan..bukan nya ulang tahun couple or apa yea..jangan salah faham pula :)


last update 1.11.2012..oh yaa tarikh mula masuk office..woot woot..tapi kan bila tgk balik dekat  post last update 26.6.12 then 1.11.12 tu aku buat apa eh? hmm dekat draft banyak je dah buat entry baru..tak kesampaian nak post..hehe

oh ya..btw nana dah habis study ! yeayy..alhamdulilah..now ada la juga masa terluang dekat office nak update blog..ehehe kesian baby bloggie ni dah usang..waaaaaaaaaa rindu nak ber-blogging macam dulu..tapi ramai lagi ke yg active? hmm mesti zaman giveaway dah tak ada..contest apa semua..nak tgk office nana kerja macam mana? ahaha


sebenarnya tak tahu nak taip apa dalam entry ni..byk cerita nak share tapi next entry nanti nana share okay..byebye fellow reader ^^