kawan ouh kawan ♥

pertunangan yang tidak dirancang !


Assalamualaikum semua..heyy guys..dah lama tak update..kita baru balik dari kampung..ada kenduri tahlil utk arwah Atok..hmm dah genap 3 tahun tinggalkan nana :'( ...al-fatihah...

hurmmmm ptg tadi dalam pukul 6 nana sampai rumah..harini balik rumah..tak balik rumah maksu..besok baru balik..maksu bagi cuti..hewhew..yeaaa...tajuk ni agak laaa kelakar..dapat idea ni pun time keje dekat saloon maksu..hehe ni haa..dah customer tak ada..kiteorang main makeup makeup..hehe 




nah..ni lah pic ni..actually banyak lagi..tapi malas nak masukkan..hahaha..cukup laa beberapa keping picture ni haa..utk menghiasi blog ni..hehehe..time ni dekat bilik facial..hehe..nak dtg kedai maksu nana tak? nak cut ke..buat rambut ke..boleh bagi harga member :p nak dtg bagitahu..kedai ni dekat TTDI JAYA ^^V Rosalinda Hair & Beauty..

oh lupa nak bagitahu..tu kazen kita sebelah mak..heee mula2 tak rapat tapi bila dah keje dgn maksu jadi rapat..kat kampung jarang tegor bila balik..sekarang..tido sekatil..muhahah JANGAN PIKIR LAIN ! 



gambar 1st tu yg tgh2 maksu ^^V 2nd pic yg tgh2 staff dia ^^V

tu jelah kot entry kali ni..semoga ketemu dlm entry akan datang..byeee