kawan ouh kawan ♥

goodbye bloggie :'(

Tumblr_m1d99zjhig1r8fn66o1_500_large_large

Assalamualaikum semua..heyy guys..dah lama tak update baby bloggie ni..walaupun tengah cuti semester..kita dah jarang on bloggie..hurmm tak tahu la kenapa oh.. 

kita start cuti sem start awal bulan 4..hmmm kat rumah pun tak buat apaapa..maksu ajak kerja dekat salon dia..im like................kerja? dekat salon? OMG ! kita bukan tahu nak cutcut rambut orang..nak buat facial lagi..hmmm memang la boleh belajar..tapi..mak suruh juga..

kalau kerja dengan maksu..confirm duduk dekat rumah dia..for 2 month ?! then nak online? guna hp jelah nanti..bosan nya online guna hp..RunningMan mesti ketinggalan banyak gila episod..tak dapat nak download :'( 

kalau kerja mesti penat..tak dapat text dgn si dia..tak dapat nak OTP mlm2 lagi dah..mesti dia rasa kita abaikan dia nanti..kalau boleh nak kerja dekat area Seksyen 7 jep..kerja sebulan pun tak apa..malam ni maksu amik..lepas ni tak dapat nak update..2 bulan tak update blog?! bersawang la gamak nya..


gonna miss him ! 

kalau rajin nanti..kita pinjam lah lappy maksu..kita online..nanti online twitter dgn facebook guna fone jep, hmm tu jela..k bye semua :')
_