kawan ouh kawan ♥

kita sedih..sapa yg tahu? :(

5930cb926f9b440bbb89bf47ca76f085_7_large

Assalamualaikum semua..heyy guys ! ni entry ke 7 untuk tahun 2012..dah lama tak melawat baby bloggie kita ni..kita rindu sgt kat awak baby!! sian kat awak..bila kita bored or sedih kita cari awak kan..hurmmmmmm...

actually-kan malam ni tibatiba kita rindu sangat kat mak kita :'(
skrg dah pukul 2.30am++ mcm ne nak call..hurmmmmmmmmmm harihari teringat kat mak..tapi hari ni, tibatiba hari mengalir lak air mata ni oh..rindu mak !! :'(

nak balik rumah ! tapi pikirkan common test nak dekat..final exam lagi..kalau balik pun mesti tak belajar..baru 1 week tak balik...mmmm 

makk..nana byk masalah skrg ni..tak tahu nak cerita kat sapa..mak tahu kan nana jenis yg pendam..tapi kadang2 nana cerita kat mak..tapi kita jauh sekarang..mmm lagi2 lepas mak bagitahu HAL MALAM tu..nana rasa down gila mak..seharian nana tak pergi class..kalau dapat warning letter tu..mak paham2 jelah okay..tapi nana tahu..1 warning letter dah sampai kat rumah..urmmm

hope mak sihat je kat rumah tu..nana selalu doakan utk mak tahu :'(
mak, kalau sedih ke apa ke..text la nana..mmm 

makk..nana tido dulu..besok ada KI..lepas KI nana call mak.. :'(
selamat malam mak..nana sayang rindu mak <33