kawan ouh kawan ♥

Un Private Blog !

Lilynana Lexy IV

Assalamualaikum semua..heyy guys ! apa buat? buat apa? hee sihat tak? hope sihat ye..alhamdulilah..saya sihat jep ^_^

sekian lama saya private blog..hehe bukan apa..busy lah..dgn assignment..quiz..yelakan bulan 3 ni dah nak final exam..hoho..kejap jep nak habis sem ni :'(
tak sangka ni baru 1 post untuk tahun 2012 ! hehe dah 13 hari rupanya kita bernafas pada thn ni..hewhew

sebenarnya kita tak tahu nak update apa..tapi hari ni class batal..jadi saya amik keputusan nak bukak balik blog..sebab ada yg tanya "kenapa click kat link blog, tak keluar apa2.." heee..sorry btw :p

azam tahun baru ni..ehem ! tak terlambat kan nak bagitahu azam baru? eheh kita nak lunaskan "hutang2" azam tahun yg lepaslepas :)

azam kita sama jep setiap tahun..nak naik kan CGPA dgn pointer jep..sejak kebelakangan ni..saya jarang update kat status..bkn tak online..saya online..tapi busy dgn group chat dekat facebook tu..hehe banyak notifi..

errr 30.1 ni saya practical, internal practical kat kolej..so memang makin busy la..adess..hope awak semua yg dah FOLLOW saya tu jgn UNFOLLOW yea..eeheheh :)

tu jelah buat masa ni, nanti saya update lagi..boboiii ♡