kawan ouh kawan ♥

"kawan baik kita tak bernyawa"


Assalamualaikum semua..hari ni hari yang memenatkan, banyak kerja kena buat? emm kejap, banyak ke? okayy tipu je..hehe cuma tiap2 minggu sangat memenatkan ! 
tak caya? tgk jadual sem ni..FULL gila..PACK ouh :'(


 pack kan? ni lah baru dikata kan cabaran :p
lepas ni dah jarang lah keluar..nak dating pun susah..makin rindu lah budak gemuk tu nanti..rindu !! dah lama tak update blog..dah bersawang..

selalu bertangguh nak update blog..sekarang dah busy sangat ! 

heee title tu tadi dapat idea masa presentation Public Speaking..actly tajuk permulaan "introduce your best friend" .. dapat tajuk ni hari selasa..so ada dlm 2 hari utk prepare..
lastlast spontan je..tapi bukan cerita pasal kawan baik tapi cerita pasal Baby Bloggie..

" even though my baby bloggie not alive, baby bloggie still my best friend

yelah kan kita mana ada kawan baik nak kenalkan dekat class tadi..kita kawan baik dgn Blog jep..serious tak nak ada kawan baik, hati dah tertutup :|
sebab dulu kawan baik kita tikam belakang, sakit gila wokk !

tu je kita nak cerita..nanti kita update lagi..bye awak semua 
_
_