kawan ouh kawan ♥

" Histeria kat hostel da okey? "

Magic_christmas_by_caithness155_large

Assalamualaikum semua..heyy guys ! 
ni adalah sambungan entry yg sebelum ni.. 
>> Histeria di Hostel ! <<


lepas kejadian tu..macam2 cerita dgr dari mulut budak2 ni..macam2 cerita yg dorang tokok tambah..dalam hati aku ni..hanya boleh ketawa dalam hati je..bila aku cakap budak bilik aku yg kena..tahu buat muka..MALU kan..tahu pun..haha..


walaupun aku tak ada hari ahad & isnin, yg masa  BENDA tu serang 3 orang sekali..tapi aku tahu cerita nya dari Lecture..tak tahu cerita jgn sedap mulut tambah2 cerita =.=
HISTERIA kat hostel semua dah selesai da..back to normal..hee tapi warden dah bagi warning jaga kelakuan..even BENDA tu dah pergi..kat sekeliling kita, still ada 'orang' yg kita tak nampak kan kan..


along tak habis2 call tanya pasal HISTERIA kat hostel..tahu laa kau sayang adik kau ni kan kan..sampai semalam aku nak dating pun kau kacau..hehe 


tapi syukur alhamdulilah semua dah okay..kawan yg kena pun dah okay..bilik pun dah tak panas..orang darul salam dah renjis air garam kat setiap bilik :)
okayy tutup cerita pasal ni..


sekarang cerita..semua student UiTM dan sewaktu dgn nya akan bercuti midterm selama seminggu ! jyeahh..cuti !! 
tak kesah lah orang nak cakap aku ni HOMESICK ke apa..sapa je yg tak nak balik rumah ouh !! apa lah..tu je..selamat bercuti semua..jaga diri byee ^_^


MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR