kawan ouh kawan ♥

GoodBye Home


Assalamualaikum semua..salam hari jumaat..hee
lepas ni tak online 3 hari..huuuu balik kampung Mak..besh3..
sian rumah kena tinggal..tapi nanti abah balik gak..abah tak dapat cuti..kena kerja jgk hari ahad tu..mmm raya tanpa abah :'(

tadi mak call adik dia yg dah sampai kat kampung dia ckp " suruh mamat *paksu* beli kek..sambut birthday sekali..ni nana ada sekali,boleh sambut terus..dia minta hadiah kat makcik makcik dia " wow aku yg kat dlm bilik ckp kat adik.. " bila pula orang minta hadiah?" hehe kalau betul laa kan..besh nya..adik beradik mak ada 10 orang..hehe bayangkan dorg punya hadiah ! *kalau dapat an..

gerak balik kampung around pukul 9..tak sabar nak balik..balik kampung mak besh..sebab ada Astro :p
hahah tak boleh blah kan..tapi bosan..tak ada sedara yg sekepala..ada sorang sedara yg sebaya..sekarang dia belaja kat UIA Gombak..amik degree apa tah..

hurmm RESULT? huhuhu result aku memang aku da jangka dpt bapa..memang betul pun..eheh syukur alhamdulilah..CGPA naik..tu yg target nya..hehe ECO lulus..cuak plak kan..sebab ramai REPEAT last sem..gila kau kalau repeat ECO..tak kan nak amik ECO ngn AKAUN this sem..masak aaa otak nanti =.= apa apa pun..terima kasih kepada yg doakan..tahniah sapa yg DL :)

selamat hari raya haji kawan kawan..balik kampung hati hati okayy..
_
_
*nak kemas baju*