kawan ouh kawan ♥

saya busy nak kawin !


heyy fello friendsssss ^^ lama tak lawat baby bloggie saya ni kan kan...hope smua dalam keadaan yang sihat sihat jep okeyy..hee tgk tajuk mcm tak kena jep kan..mana ada nak kawen..ish ish..mengarut betul la..hahah 

nampak tak dlm picture tu? headfone smiley saya tu..hee comeyy kan ^^ beli murah jep pun..beli kat giant ! tu note..buku text CSC..test pad..pen kale kale yg tak berjenama..

terus kepada point ! hee hari tu study CSC..kat depan..saya ni mmg jenis malas nak study..lagi lagi awal sem kan..study pun masa nak QUIZ TEST dgn FINAL EXAM jep..haha TOLONG JANGAN IKUT PERANGAI SAYA..roomate saya MIEN tegor..

mien : waa nana STUDY lah..ni ke nana?

saya : mana ada STUDY laa...bwt note jep pun..

mien STUDY siot..

saya : hahah mcm #$%$%^&^*^%$# !! 

ngehngeh..dari sem 1 sampai 5 sem ni..mana pernah study kat depan WALAUPUN nak final exam..haha kalau study kat depan mesti kena bahan ngn roomate..lagi2 dgn budak Junior ==' sebab selalu nye study atas katil sambil online ^^

tiap tiap minggu busy ! busy busy busy dan busy..nak hangout ngn mber pun susah..apatah lagi dgn buah hati kan..hari ahad lepas 3 july hang wangsa walk..jumpa suzi masha semua..heheh kena dtg jgk..sebab suzi belanja men bowling ^^

dah jarang ONLINE..dah jarang UPDATE blog..sorry for those yg da follow..yg da tinggal kan jejak..saya melawat blog awak midnight ! sebab line time tu laju..hee nak hack P1Max..da tak bole..sbb detect IP address pulak =='

Scheduled untuk bulan July:

 CSC TEST 1 : Friday 8 July 2011
Assignment 3 CSC : Thrusday 14 July 2011
Economic QUIZ 3 : Tuesday 12 July
LPPKP : Saturday - Sunday 16-17 July *ni tok sem4..sem lepas tak pergi sebab ada hal ^^

roleplay meeting BEL312 : date? unknown, dont have group member yet..dont prepare any dialog  

cuti midterm : 18-24 July 2011 *yg ni di tunggu2 kan !!

Assignment movie ICOM : Friday 29 July 2011

- ni yg mana tahu sampai hari ni jep -

wish me luck guysss..lots of love...
byebye