kawan ouh kawan ♥

err FANPAGE fuck/anti orang?


- jelessss sgt tahu-

heyy fellas ! how are you today? hopefully you r fine ^^ okeyy nampak tajuk kan?ramai kan tak suka dia..tapi kenapa eh? ouhh sebelum tu, im not Bieber Fan ! just like his song only ^^

why peeple Fuck Justin Bieber?Because he..

is gay? but he has a girlfriend right
Can't sing? but Usher and Justin Timberlake fought over him.
is ugly? but millions of girls think he's the hottest guy alive, and he's on millions of posters everywhere.
He's weak? but he broke his foot on stage and carried on singing.
He's heartless? but listen to pray.
He's unsuccessful? but he was 17 years old,can HAVE 29 songs, 3 albums, 9 music videos,1 movie,1 book, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans..

Do your research before you make fun of him ♥

i would like to asking you, do you think Justin watches wizards of Waverly place when he miss Selena?


Bieber Fever and Simpson Syndrome

walau apa pun..tu hak masing masing..kalau korg Fuck Fuck dia..dia tetap famous..dia tetap kaya..dia tetap dapat buat lagu semua..

sama gak dgn korg semua..tak payah lah nak buat FAN PAGE fuck sana sini ouh ! kalau benci seseorang perlu ke buat FAN PAGE...kutuk kutuk orang..bukan dapat pape..yg SI ADMIN PAGE tu..pengecut sgt ! korg APPEAR kan PAGE OWNER tu..korg jumpa dia FACE TO FACE sudah ! tgk kat FACEBOOK..bapa banyak FAN PAGE FUCK / ANTI semua..korg tahu tak..tu dah MENGAIBKAN orang..cuba korg yg kena..mesti sakit hati kan?! tahu malu kan? 

dah banyak kan kat facebook..tak perlu bagi contoh..salah sikit..dah buat fan page..pastu tak nak mengaku sape ADMIN..yang pasti ni semua ANAK MELAYU yang BUAT..

Kenapa Justin Bieber jadi contoh? sebab..dekat facebook,org yang LIKE page tu paling banyak..

sebelum buat pape..pikir dulu..ini cuma pendapat SAYA..selamat malam..