kawan ouh kawan ♥

kawan ouh kawan ♥


Dari kecil sampai dewasa kita takkan pernah berhenti berkawan dan berkenalan dengan kawan-kawan yang baru..Bermula dari kanak kanak kita akan berkawan dengan jiran tetangga dan saudara mara yang sebaya, kemudian kepada kawan-kawan di sekolah, seterusnya kawan kawan sekolej dan seuniversiti, dan kawan kawan sepejabat, dan juga kawan-kawan yang kita kenal secara tidak langsung sama ada dari kawan kepada kawan ataupun daripada bantuan perhubungan atas talian dalam jaringan sosial seperti Friendster, MySpace, Facebook, Twitter, blog dan sebagainya..Kita tidak akan pernah sunyi dengan kawan dan berkawan ^^

-kawan ouh kawan-
okey now masuk cita yg sebenar ^^
emm mcm ne nak start cerita eh..emmmmmm

26.4.2011..around 3.50 pagi..
dapat ImChat dari budak ni =='
- Fuzzdhlishah Sulaiman -
*click his name to add*

hee sebenarnya byk lagi ! err actually kan..sy buat entry ni..bkn nk bangga dpt kawan or tegor ImChat dari org mcm dia..ada gak kwn dari kalangan artis..cuma dia ni lain seket ! haha nak tahu kenapa? errr dia ni boleh masuk kepala ! haha 1st chat dah nak cari gado ! grrrrr suka perli org ! huh..sy nak kena kan dia..dia boleh lagi kena kan sy balik..okeyy...tak pe Fuzz..sy sabar ! hahaha sy SABAR ni wahai MILO FUZZ ^^

emm dia ada tnya..kalau dia bkn Fuzz Mari Menari tu..adakah sy nak kawan dgn dia lgi?
okey ! dis my answer

kalau awak fake sekali pun..sy tak kesah la awk..sbb sy ni jenis IKHLAS nak kawan..sy suka kawan..andai kata org tu FAKE sekali pun..then DIA MENGAKU dia tu FAKE..sy tak kesah..dia dah mengaku..pastu kita tnya dia..why dia mcm tu..mesti dia ada sbb knp kan..
kalau dia tak lawa tak ncem kan..tak howt mcm dlm picture tu..then korg tak nak kawan dia..sbb dia tak howt! okey..now nk tnya..korg kalau nak BERKAWAN mmg pilih ikut paras rupa ke?!

yee..kita mmg kena pilih kwn, asalkan kawan tu tak pengaruh kita kepada keburukan..mm kadang kadang pelik gak ouh..knp kalau nak kawan kne pilih kawan dari paras rupa..penting sgt ke?! and agak kepelikan bila sy reply Imchat jep..mesti dorg ckp "tak sangka awak bls Imchat sy" adoi makai..sy ni manusia jep...kalau line internet laju..yelaa sy layan skali Imchat..kalau tak..maaf laa..wall to wall okey :)

simple information about this guys  ♥

Name : Fazdlishah Sulaiman
Age : 20 y/o
Stay : batu caves
Study : Uitm Puncak Perdana *course CIM
Status : Single

btw his real..because already 3G with him..every night ! ahahaha tak ada laa setiap mlm..babe..thanx because made my day fully with smile and laugh..and sometime annoying with you joke ! =='
saya minta maaf andai saya pernah sakit kan hati awak
 thank again Fuzz :')