kawan ouh kawan ♥

Tak Sabar nak ckp GOODBYE :')


heyy hey guys..watca doin? sihat tak awak awak semua ni? dah lama tak update kan..smpai ada yg tnye kat tweet ^^ *padahal smlm br jep update



ha ! tajuk entry kali ni GOODBYE ? ouhh saya nk stop blog-ing lah..Goodbye baby bloggie..
_
_
_
_
_
_
_
_

heeee NOPE ! joke only okay ! hee TAK SABAR  nak say Goodbye Book..Goodbye Class..Goodbye Hostel..and Hello Home !

*HA ! AMIK..bape paper lagi..padan muke ! sapa suh drop byk byk sem lepas =='

banyak kenangan masa sem ni..January to April 2011..with event Futsal and School Attack!
 OMG ! memory hangout with him :'(
gosh..i miss him badly..

* ni pic 1st meet ! time tu jgk sy curi NIKE ni..tu tgn dia..1st pic when 1st meet..nana danish snap..time ni kat wangsa walk..ngeh ngeh ! tak boleh msk kn FULL pic..time ni dia tgh 'marah' sy :')
2nd meet..dia nak balik NIKE..sy wat muke ! hee dia TAK jadi amik..then his smile ! 

OMG ! comey btl awak time tu..lagi lagi time men bowling..tahu laa MENANG kan =='
-hoho jahat betul sy kan-

type message biy, im so miserable without you now ! i need you back biy! i miss you so much ! yaa i still love you !! your 'thing' always at my hand..tak pernah bukak tahu ! "

- sapa penah hangout dgn sy akan nmpk benda tu still ada kat tgn sy -

 ♥ LIKE this if you think i should text him like this

kalau byk like pun..tak nak laa sent msg mcm ni kat dia..mmm single style bak kata dia ^^


Single Style ek? hee yea im single 
tak style pn =='

Happy Study Week Friends..sapa yg start paper awal tu..hee
Good Luck for Final auww ^^

1st paper 23.04.11 Saturday ! =='


-home sweet home-