kawan ouh kawan ♥

my artwork ♥

heyy guyss ! happy sunday..i love sunday..ahaha sbb sbb ley bangun lambat..tido sampai lebam ! tapi skrg tak boleh laa..minggu exam kan..kena laa rajin rajin bgn awal *padahal jenuh kwn kejut ! heheh da 4 hari da update baby bloggie kan..adeess sian ia berhabuk !!

hee someone askin me, sy edit picture guna apa..sy guna adobe photoshop..version bapa..idk laa..hahaha da ada dlm lappy ni..main guna jep..mmm

dulu time skola ada gak amik class adobe photoshop..waktu lepas skola..tpi kejap jep sbb bosan gila ! then skrg belaja edit picture semua kat Youtube..tapi kadang kadang cousin yg ajar kan..tapi belaja kat youtube senang gak nak paham..kalau korg tak caya..try la search..

ni hasil hasil picture yg saya edit 
wakakak..still merangkak okay :)



SEE?? biasa biasa jep kan..hoho..nanti nak godek godek Youtube lagi ^^
saya rindu budak laki itu 



pastu koko minta saya edit kan picture macam pic saya dgn Zairie tu..hoho like i said kan koko..tak boleh..gosip nanti douh ! 
tgkk tarikh koko minta tlg edit kan pic? 16 April 2011 ? ahhaha
i give that picture 24 April 2011 ^^

wow padahal simple like ABC bak kata koko haha sorry koko..saya busy lah..skrg kan exam..last week saya balik rumah..lappy adik guna nak main game..
atas ni pic Koko Krunch dgn awek dia Tiaa Honeyy ..dorg sweet kan  ♥


ni lak pic dgn Nana Avallyn .. die comey kn ^^
dia nk edit theme kala merah
yg ni simple gila kan
nak add dorg? click jep kat nama mereka okey :)

*saya jealous tgk orang ada couple..bahagia nya dorg kan*

p/s : saya tak kesah awak NAK follow blog saya ke TAK..saya tak pernah PAKSA pun awak..jadi tolong JANGAN paksa saya dgn INBOX kat FACEBOOK or FORMSPRING saya..kalau saya nak FOLLOW saya FOLLOW..kalau saya FOLLOW tapi saya TAK BACA entry awak, tak guna lah saya FOLLOW awak kan..jadi kalau awak VISIT saya..saya akan VISIT awak balik..saya minta maaf kalau kata kata saya agak menyakitkan hati..TERIMA KASIH.. *senyum 


 sambung study math ! next paper hari selasa..tak sabar nak last paper hari jumaat ni ^^