kawan ouh kawan ♥

Easy Come Easy Go ♥


* pic di atas tak ada kene mengena antara yang happy ataupun sad *

heyy guyss ! happy sunday nite..hee sambil habis kan beteri psp, sy update blog..tak tahu nak buat apa dah ni..main game..asyik kalah jep !!! nak msg, dgn sapa pulak..org single kan..alone jep =='

heee hari ni sy ada dua date ! hahah no la just joke..gila ganaz ada 2 date dlm 1 hari kan ^^

hari ni gi jumpa doc faiz lagi..sbb nurse salah bagi ubat..nasib tak makan..kunk makin teruk lagi kan kan..berteman kan Ayie..ouh he my EX BOYFRIEND..we still friend..err pastu gi maxis center..lai lai..byr broadband ! then dapat cek dari maxis..hee i got rm200 !! idk why..hee tapi nk tunai kan..err bank apa tah..mcm susa jep nak cari bank tu..tak apa..di mana ada kemahuan di situ ada jalan ! :)

then teman dia pulak gi PTPL..buat apa tak tahu..sy just tunggu dia kat dlm kete aja deyh..

heee pastu jjln gi McD..mkn..lai mkn mkn sampai gemuk !

ptg tu lepak dgn abg hazwan..auww makin kacak eh kau abg ! ^^
abg abg uitm ni mmg kacak kacak kan  ♥
gatal betul kau Lilynana

abg hazwan : nana study okay?
saya : okay jep haa.. *sengeh
abg hazwan : hahah comel ke sengeh mcm tu?
saya : okay
abg hazwan : majuk pulak bdk ni
saya : eish ! nana bkn bdk laa..da 20 thn okey =='
abg hazwan : hehe..bdn kck mcm ni dah 20 rupa nya..abg dah berjiran dgn nana pun baru tahu nana..ingat bdk sekolah lagi..hahah
saya : kejam douh abg ni !! bis nana study tu apa..
abg hazwan : abg mmg kejam kan..suka sakat nana..bkn selalu..sem ni je abg dapat sakat nana..abg dah last sem..
saya : hmmm mcm lah abg tak ley dtg sni..kaka ieqa mcm ni..haa mst dtg sni jgk kan ^^
abg hazwan : nana ni lupa ke? kaka ieqa kan pahang jugak..sama dgn abg..
saya: yelaa..smua nak tgl kan nana kan..abg repeat lah 1 paper..heheh
abg hazwan : mengada btl ! haha tak nak
saya : hahah apa lah abg ni..mana kaka ieqa..da sebulan nana tak jumpa dia..
abg hazwan : kaka ieqa balik pahang..tu lah..nana bkn nak balik..duduk kat hostel buat apa..berkepit dgn boyfriend
saya : aabg tu ! ckp org..haha nana single la abg..putus sudah..hehe
abg hazwan : nana ni bdk kck lagi..tak pyh couple..study dulu..
saya : mmm 
abg hazwan : habis yg tadi tu sapa?
saya : sapa?
abg hazwan : yg tdi keluar dgn nana tu
saya : ouh ayie ke..ex nana time skola..1 skola dlu ^^

bla bla bla bla bla..pastu abg hazwan membebel sal couple itu ini..study bagai ! hahaha..thx abg hazwan cz lepak dgn nana ptg tdi


nampak tak? mm okay..

serious tak nak balik !! di sebabkan selasa ada test arab,kena balik gak..


korg kenal tak Rafel Eifiel ?! ouh yaa..he my friend..even tak rapat..but i know he..always chat with him at Formspring last year ! he coma now? seriously idk..friends..plz pray for him..

baru tahu tadi pasal ni..

okay nak packing barang ! besok balik hotel ! ehhh silap..HOSTEL..haa :)
bye guys..