kawan ouh kawan ♥

She Become a Model ♥

heyy guys..hee korg thx auww sbb lawat baby bloggie sy ni..btw sy minta maaf sbb tak follow korg balik..sapa yg da tgl kan link kat baby shoutbox tu thx ye..nanti sy lawat dan follow korg..sy jnji..tpi bukan skrg..sbb line internet LEMBAB sgt..seriously sorry ! thx sbb follow bloggie sy..love korg byk byk tahu ^^


okay ! maybe dlm 2 week ago..kawan sy dari JB..call then he askin me to be a model for company apa tah..ni just for assignment..dan bukan jadi iklan model yg msk dlm TV..yeayy seriously im not interested..
demi jaga hati kwn sy ni..

"yess bubu, i will sent my pic at ur friends"

lgpn si bubu ni pun tolong mber dia..hahah
okay..da call kwn si bubu ni..bla bla bla..dia explain kan..
i sent pic through email at the same day..
but i sent 3 pic..me, masha and syasha..

semalam sy di kejut kan oleh call dari Epix *tu name btl dia kat ats ni..

dia call 2x..1st time call sy tgh OTP..then dia call sy lps class ARAB..GOSH ! 
dia ckp SAYA TERPILIH

hahah seriously rasa nak gelak kuat kuat !
seblm tu, masha da text..dia ckp dia pun terpilih..haha dlm class ARAB smlm..Miss Na dari company tu call..she explain everything..and dia akan email kan map ke studio dorg! dan IKLAN NI BAKAL MASUK TV..ape laa epix ni..hee saya rasa nak gelak lagi!


Masha,hee seriously i rasa bermimpi lagi douh !! hahaha ni real or mimpi ni babe?
kawan aku si ketot ni bakal Famous !
babe, you pergi okay esok..please..im begging ! ni peluang dtg sekali sygg..

korg TAK CAYA?!

*masha click this pic utk lebih jelas! i nak msk dlm fb slow laa..
btw Smart Casual tu thema baju utk i..idk for you..so u try call org tu..

nak taw kiteorg sent pic apa kat org tu? hee 




*masha..lps ni kite da x bole nk hang sme kan..u da busy nnt..huuhu..jgn lupa kteorg ni auww..u plz terima..mybe lps ni u ada terima tawaran lgi..sbb smlm i meet kwn i..dia model gak but model dari singapore..seriously..x caya tnye mien..i lepak dgn dia smlm..dia ckp nanti ada tawaran dari company lain..ni peluang keemasan tahu ! tak semua org dpt..

*syasha, weyyhh x nk gi ke? hahah..jgn ingt kau sorg jep ada test hari jumaat sok! hee aku nye final cuma 10 hari..kmpm TAK ADA GAP antara paper nnt..apa aaa UiTM ni..bagi cuti 3WEEK jep..tgk final pun pack gila..jgn 1 hari tu ada 2 paper ! so kena study dari awal..da laa carry byk paper =='

to Bubu Sykes : hahaha jgn nak ckp kteorg JADI model PLAYBOY laa sgt kan ! padahal da taw model pe kan..so diam diam sudah ! haha see i taip your name at my blog..huahuahuahua mengom tol kau kan..ingat bulan dpn turun KL..btw thx for invite us to be model ! hee 

*see kteorg da say thx..haha click his name to add 

Masha, Good Luck Sayang  
i hope you take this JOB For me :')