kawan ouh kawan ♥

Pocodot vs Facebook ♥


hey fellas !! happy Monday guys..da strt ada class n sekolah kn? haha 

tgk title mmg cari nahas kan..kena saman x pasal pasal jep..hee actually nak buat title KEMBAR FACEBOOK..hee mmg POCODOT ni kembar FACEBOOK..sapa yg dah SIGN UP..mst tahu kan..tapi kat pocodot awesome sket..lagi comey..haha dots to dots..auuww..haha

heee i made my account at Pocodot, Friday, 16.3.2011
yea still new

kat facebook user nye di pgl Facebookers kan..
kat Pocodot pgl Dots..hee comey !

benda application nye lebih kurang jep..cuma name pgln nye lain..mcm Wall --> Doodle
semua dlm Pocodot look like Facebook..


yeay ! jum reramai pindah secara besar besaran ke Pocodot ^^
lagipun kat Facebook da mcm mcm virus bila on ImChat kan..

logo dorg pun lebih kurang sama kn..hee friends list x taw laa limit berapa..hope mcm Myspace..xpyh nak wat page like bagai..account byk byk ..

paling besh kat Pocodot ada button LIKE dgn DISLIKE..

hee seee..besh kan..hahah

tak nampak apa yg di tulis? okay..

" pocodot adalah hasil ilham pereka tarian poco-poco yang dah tua berkedot..disebabkan kekedotan yang melampau dan keboringan yang teramat..maka terhasilah pocodot..hahahhaha :) penat buat ayat x)"

ayat dia terbaik wokk ^^

so do add me..can can can?? hee..


Add My Pocodot : Lilynana Lexy

heee thx for dots guyss  ♥

okay ! hari ni sy demam..tak pergi class..da la ada quiz..dapat MC..heee