kawan ouh kawan ♥

Mom, can i have it ♥

heyy guyss ! HAPPY HOLIDAY to dak dak sekolah ! waa untung laa adik adik semua cuti..suka la korg kan cuti ! sy kat sni ada class!! huh..full ouhh class..ngn test quiz nye..adess..tak pe tak pe..busy mcm ne skali pun..baby bloggie ni kena gak tgk..kunk majuk lagi x mau login ^^ 

weee mlm tadi..sy tak boleh tdo..sapa tah call mlm mlm..kacau btl..then bukak lappy, tgk tgk pic..open adobe photoshop edit pic..

so ni lah hasil nya..hee tak lawa pun..


hasil yang pertama !

auww..i love purple.tgk laa baby bloggie sy..tema kale purple jgk kan..
..hee..


hasil yang kedua..

the red devil ! wahahah..joke okey..

kale merah..suka kale ni jgk..gila gempak kunk..
kale rambut mcm ni..then lepak kat tempat HOWT !
MST GEMPAK kan ^^ 

agk comot kan! yelaa da mengantuk ni..
..hee..
suka kale ni ! da mcm..hee mcm sape ha??..err korg teka laa ^^
hehehe jari ni malu lak nk taip..hehe

So, mom..can i color my hair..like this..ouh ouh i mean the purple one..can can? mm i hope it can..ya even i know the effect if i color my hair..but i WANT it ! please !  

someone..please pujuk my mom..i want ouh..last permintaan ni..
hope oneday boleh..x kale full..nak highlight pun tak pe..mcm dlm pic ni


smart kan rambut dak ni ! nk mcm ni ouhh..

dalam mimpi jelaa ley kale rmbut mcm ni kan..hahahh k laa..mahu stdy ARAB ! mlm ni ada test..adoi..tak tahu la nak merepek apa dlm kertas jwpn uh nanti..hehehe bye guys..wish me luck..dan tak hantar paper kosong mlm nanti ^^