kawan ouh kawan ♥

dik, umur bapa?


heyy fellas..wee da lama tak bukak baby bloggie sy..auww sy rindu awak tahu !!

awk nampak title entry kali ni?? DIK, UMUR BAPA?? seyes rasa terhina tahu! dah laa org tu ckp dpn kawan saya..WTF ! MEMALUKAN ORG BTL !  

okay..al kisah nya mcm ni..SEMALAM..13.03.11, kawan sy ni..mmg jenis TAK reti nak duk rumah..fine dia text pukul 2 cakap nak meet kejap..okay la..tanya nak kat mana..then dia cakap nak gi PAVI..ouhh soryy lah awak..JAUH ! haha lagipun next week nak kuar lagi..duit lagi kan..so yg dekat tak bole ke??

okay before tu..saya meet Eyna around pukul 1..punya laa susa dak bilik sy kejut sy..sbb Eyna dah SMS dia da smpai 7E..hee dia dtg kat college sy..suka suka !! dia kecik jep org nya..dapat meet kejap jep..sbb dia nak balik Ipoh da..da pesan dah JGN BALIK! NAK BALIK jgk kan..padan muka tak sempat snap pic..hahah

tak pe tak pe..len kali ok 

okay..berbalik ke tajuk asal..hee kawan sy SMS aja kua teman dia..dia ckp kat Pavi..mmg tak nak lah kan..dah lah pukul brapa time tu..then ckp lah..gerak wangsa walk jep lah..senang..then dia kata okay..tapi before tu sy ckp..nanti kejap..nak check duit dulu..pastu sy pun gi lah giant..dah alang2 kua kan duit..rajin lak gi byr broadband, rm200 terbang kat situ ^^

tak ingt pukul berapa gerak lah wangsa walk..dah sampai sana..sy text kawan tu tanya kat mana..dia ckp dia kat secret recipe..okay fine..da meet..jalan cari mkn..sian kawan aku ni tak makan dari pagi..hahah tnye nak mkn kat mana..dia ckp tak tahu..sbb apa tah dia ckp smlm..lupa lak =='

then meet masha, nana, jojo ngn mida kat wangsa walk..dorg gi karok kat superstar..

haa..ni baru nk start cita..haha yg td intro jep..hee time nak beli ticket wayang..KAK kaunter tu tanya nak seat apa..da pilih cita apa..seat smua..then KAK tu tnya..DIK, UMUR BAPA?? wah ! ingt dia tnya kat kawan sy..then kawan sy pdg sy..waaa..UMUR 20..err boleh lagi KAK kaunter tu repeat tnya lagi sekali UMUR BERAPA..sy UMUR 20 THN !

kawan sy da gelak gelak dah kat situ..siot jep kan..
ouh yaa..baru lah sy tahu kenapa KAK kaunter tu tnya..
kiteorg tgk cita Drive Angry..
ouh yaa..cita ni mmg ada 18SX !
no wonder la kan..SAYA UP AGE OKAY !

okay lah tgk cita tu..besh jgk walaupun merepek bak kata kawan sy..
mmm
dalam wyg uh..ttbe sy teringat kan panda ouh 

rindu awk lah panda !! mmm

time nak balik uh..kawan uh menyakat siot !
pendek ! siot..sedar lah sikit..awak tu pun sama !

okay laa..tu jep..nak tgk cita DI SINI ADA HANTU kat lappy..bye guys 

*tgk time senja senja kan =='