kawan ouh kawan ♥

happy birthday Sayang ♥

hey fella..hey followerss..hey reader  ♥  ♥  ♥
21.12.2009 - 21.12.2010 ouh yaa...today is special day for me..heheh because my lovely facebook was born !! ♥  ♥  ♥
auww sweet 1 year old sygg..heheh moga cpt besa yee..hehe xmo lupa2 password yee..

hehe ingt kita ada birthdate ke..facebook pun ada auww !! hehe x lupa jgk my sweetie bloggie..kunk klu x ingt ada yg majuk lak ! hehe 

dgn facebook sy dpt kwn alam maya ! kwn dari alam maya @ kwn kenalan dari internet lebih kurang same mcm kwn yg kita jmpe di sekolah, kolej smua..wee klu alam maya ni ada dua jenis..kne pndai scan dorg ni..haha

  1.  kwn alam maya ni dia dapat terima kita seadanya..dapat kongsi masalah sama sama..ada masa susa or senang..tak tikam kwn dari belakang..happy sama sama ! wee besh nye..  ♥  ♥  ♥
  2. kwn alam maya ni dia dpn dpn okay jep..baik jep, boleh share masalah smua..bila dgn org lain..dia kutuk kutuk..ckp bukan bukan..pecah rahsia org..haissh 

xmo laa mcm uh ouh..cube bygkn kalu kne kat diri sndri balik..pe rase agk nye kan..mst skt aty kan kan..lgpn ape yg kita dpt..
jns sy mls nk gado2..just click block user..maaf ! mls nk pjg2 an cita..kalu trus gado ape yg kita dpt..menambah kn musuh jep kan..kalu update status sal friendship mst rmai yg bg pendapat..slalu nmpk RSS kt facebook hari hari ada org yg update sal kwn itu kwn ini..hmm x besh ouh kalu gado2..

dgn facebook kita dpt jmpe kwn lama..tambah kwn baru dari serata dunia ! wee suka suka ! kita dpt someone to love! dpt sibling angkat ♥  ♥  ♥
gak mahu dapat musuh ! :'(
dan mcm mcm lagi..facebook kan connection peep ! 

 Hidup hanya sekejap, tiada waktu untuk bertengkar, bermusuhan, maupun berdendam, kerana kita hidup saling memerlukan..




lastly, happy birthday to youuuu sayang !!
byebye fella ! byebye followerss ! byebye reader !
 ♥  ♥  ♥