kawan ouh kawan ♥

Hello, remember me?!~


Assalamualaikum semua, hey guys...dah lama tak update baby bloggie ni..rasa kekok pula nak menaip..hehe maklum laa almost 1-2 tahun tak bloggie ni..aigo..then ni adalah FIRST entry untuk tahun 2014.

ada lagi ke orang yang nak baca blog kita?? oppsss hehe

so, nak start cerita yang mana satu dulu ni yea? banyak benda nak share..okay sekarang nana OFFICIAL graduate dah konvo dekat UiTM shah alam bulan november 2013..lama juga la nak tunggu konvo ni..
nak tengok pic konvo?? emm sorry..tak ada laa..sebab lepas habis sidang terus balik kampung nak settlekan hal family dengan bank..

sedih juga lah tak ada pic tapi nak buat macam mana kan..ada gambar masa kat pentas je..tu pun dah memadaikan..dari tak ada langsung kan..


okay, tutup pasal konvo..sekarang nana kerja dekat company HOT Perfumes ..around 6 month juga laa nana dah kerja..so far okay lah kerja nya..oh lupa nak bagitahu nana kerja as Personal Assistant untuk 2 orang boss..actually boss nana ni husband and wife..so jangan nak mengada nak kata nana scandal boss..mentang2 nana ni PA, no no no jangan fikir bukan2..takmo takmo..

Jadi, sampai sini dulu laa entry kali ni yea..bila nana ada kelapangan dekat office nana akan menaip semula..weee bye awak semua..

_
_